egen glögg,. 1 st pomeransskal, 5 st kryddnejlikor, 1 l apelsinjuice, 1 l tropicana äppeljuice,. 1 st pomeransskal, 5 st kryddnejlikor, 1 l apelsinjuice, 1 l tropicana äppeljuice,
Vi har gjort vår egen glögg på granatäppeljuice och äppeljuice. Man kan också byta ut granatäppeljuicen mot äppejuice eller varför inte använda äppelmust
Självklart går det att sätta fördegen på morgonen och göra brödet till kvällen. Receptet kommer ifrån underbara Sara Bäckmo Som har en helt fantastisk blogg om allt som har med trädgård att göra, har lärt mig massor om hur man anlägger en täckodling
Hoppas att det kan inspirera till att göraegen marinad till grillkvällen. Enkel marinad kan göras på många olika sätt, och nu ska jag ge några av mina förslag och favoriter
Gör must av äpplen. Själv använde jag min råsaftcentrifug men det går säkert lika bra att riva äpplen på rivjärn och sedan sila genom silduk, det som eftersträvas är en juice utan kärnor eller fruktkött
Kommer ni ihåg denna smoothie med grönkål, äppeljuice, avokado, citron & ingefära. 2 1/2 dl äppeljuice (köp en god sort eller gör egenäppeljuice i råsaftscentrifug). 2 1/2 dl äppeljuice (köp en god sort eller gör egenäppeljuice i råsaftscentrifug)
Lägg lök och kryddor, tillsammans med rosmarinkvistarna, runtom fläsket och häll över äppeljuicen. Blev riktigt förtjust i den mycket smakrika anrättningen men det dröjde ända till en helg i mars 2016 innan jag själv provade på att tillaga min egen. 2 dl äppeljuice
Vill man inte göraegen rub eller BBQ-sås går det bra att köpa färdigt, även om jag personligen tycker att det är trevligt när allt gjorts hemma och från grunden
För att kunna göra den krävs en blender, och gärna en med kraftig motor. Till det tillsätter jag lite vatten, ibland ekologisk äppeljuice/must och en slurk kombucha
Saftig, salt och syrlig kan den göra även en regnig lördag till en riktig fest. Varför inte servera er äggakaga med ett glas nypressad äppeljuice för att verkligen knyta an till den skånska historien
Varmrätten var då pulled pork som är fläskkött (går även göra med nötkött) som tillagas på låg temperatur länge tills det blir så pass mört att det går att dra isär med två gafflar, varav namnet