Jag förberedde också lite för en middag vi ska ha imorgon, jag gjorde bland annat en underbar glass, den är så god och enkel att göra på bara några minuter, man gör en grund glass och tillsätter den smak man vill, tex lakrits, choklad eller bär
Det finns en thailändsk tjej visar sin mysiga julgran som dekorerar med den här kakan och nästan alla bloggare gillar hennes ide’ och göra samma som henne
Det är inte så svårt att göra en ”smältande glass” tårta. Den är egentligen inte så svår att göra och jag fuskade lite grann och använde mig av bakmixer denna gång men det går förstås att baka egna tårtbottnar och göra egen frosting
I receptet nedan utgår jag från att du har en kladdkaka färdigbakad och redo, annars börjar du med att göra den och låta den svalna innan du ger dig på glassmeten
Låt glassen stå en liten stund i rumstemperatur innan servering så den mjuknar upp lite. Lägg frysta banan och frysta bär/frukt i en mixer eller matberedare, kör några varv tills du får en krämig glass, det tar ca 3-4 min
Paleo - hemmagjord glassutan socker och mejerier. Att äta "vanlig" glass ingår ju inte i paleokosten då det innehåller socker och mjölk (oftast) och en massa annat
GLASS. Häll glassmeten i formen. Låt ganachen svalna lite innan du brer den över glassen. Hacka den ljusa chokladen och låt den smälta över ett vattenbad