Nu kanske du tycker att jag skryter väldigt och jag önskar att jag fick lov att göra det. Här är mina favotitrecept på Jacob och klassisk Kebabpizza med hemmagjort kebabkött och egen kebabsås
Fräs upp kebabköttet ca 5 minuter. Fräs lök och vitlök i en tjockbottnad traktörpanna. Häll på grädden. Tillsätt kryddorna, tomaterna och buljongtärningen
Detta kan du göra på ett bakplåtspapper som du sedan vänder upp och ner i långpannan och drar sedan av bakplåtspappret så att degen stannar i långpannan
Fräs kebabkött, lök, vitlök och champinjoner i en stekpanna. 400 g kebabkött (finns att köpa i frysdisken). 400 g kebabkött (finns att köpa i frysdisken)
Nej, givetvis inte, och jag ska erkänna att jag aldrig gör det, men vet att många brukar göra det. Får man bara ta i ett gott kebabkött så smakar den precis lika gott som pizzeriornas kebabpizza
Den används flitigt i sallader och serveras gärna med kebabkött. Syrlig persiljesllad med rödlök och sumak som är ett måste att serveras till grillat i Mellanöstern, särskilt med kebab