Skiva och hacka en lök till färsen. Blanda samman alla ingrediensertillbiffarna när smeten är klar smaksätt med grillkrydda, kalvfond (bong), malen kryddpeppar och salt
Gör en sås på skyn från biffarna (från ugnsformen), grädde, mjölk, maizena, salt och vitpeppar, litesvartvinbärsgelé, en smula köttbuljongtärning och lite soja
In med hela konkadongen i kall ugn, som du värmer. Klassisk svenskt, som vi ju alla vet, inteminst vet IKEA det, inte var och en sak för sig, men kombinationen är ju väldigt svensk
Jag brukar göra detta för att jag tycker att biffarnablirsaftigare då. Nu får man välja själv om man vill steka klart dem i pannan eller lägga dem iugnsform och steka klart iugnen
Ta ut plåten med grönsakerna och salta lite, lägg sedan upp den på ett fat lägg pannbiffarna på och svampen överst, ringlalite sås på och toppa gärna med något grönt