Sagt och gjort skalades lite grönsaker bort och lite fix med fisken (rökt lax ska träs in i den i ursprungsvarianten) hoppas över, men det är faktiskt till 95% samma upplevelse och den här varianten går också att servera som huvudrätt om man skulle vilja göra det. 3 msk pepparrotsvisp. Fyll på med 50 ml grönsaksbuljong som sedan får reduceras ner till hälften och häll då i grädden och pepparrotsvispen. 3 msk pepparrotsvisp
ev pepparrotsvisp. Lägg ev på 1 klick pepparrotsvisp, 1 liten skiva rökt renstek och timjan. Nyårs väntar runt knuten, så här kommer lite tips på snittar till nyårsafton
Den är lyxig, påkostad, fylld med skaldjur, pillig och lite krångligare att göra. Första lagret – Skinkosten blandas ut med pepparrotsvisp och hästkött
Västerbottenskex med dijonVästerbottenkex1 1/2 dl vetemjöl50 g smör1 dl riven västerbottensost + extra till topping1 1/2 tsk dijonsenapToppingev pepparrotsvispev rökt renstekev timjan1. Lägg ev på 1 klick pepparrotsvisp, 1 liten skiva rökt renstek och timjan. 1 klick pepparrotsvisp
Det kan man med fördel göra också till en stor mottagning med många gäster. lägg det lite omlott på en bit folie, spritsa på pepparrotsvisp och rulla ihop