NU ska jag ta en dusch och sedan hitta på något att göra med mina rastlösa ben. Scandics mjuka, mörka fröbröd x2, ett med keso/skinka/tomat & ett med stark ost & kokt ägg, honungsmelon, vattenmelon, brieost, viltkorv, gurka, paprika, selleri, rädisa, smoothie och iskallt vatten
Detta blev perfekt till en underbar ekologisk viltkorv från Mälardalen chark. Ingredienser, 4 pers4 viltkorvar1 litet huvud savoykål1/2 huvud kålrot1/2 rotselleri1 burk creme fraiche1 msk grovkornig senap2 dl äppelcider eller öl2 kvistar var av timjan, rosmarin och oregano Skalet från 1/2 citron2 ggr 1 tsk äppelcidervinägervitpeppar, örtkrydda3+1 msk olivoljaGör så här. 4 viltkorvar
Då kan ni säkert lista ut att det är korv vi bjuder på idag, men det står även lite goa tillbehör på menyn så vill ni inte göra korv (men vem vill inte det egentligen
Skala havskräftorna och ta till vara skal resterna för att göra den goda såsen på. Konjaksmarinerad Entrecoté i rotsakshöljeörtbakad viltkorv och en rödvinsreduktion