GARNERA. Grundröra att täcka tårtan med. Det blev ett överraskningskalas i stugan med familjen och jag bestämde mig för att bjuda på smörgåstårta och vitt vin
Garnera sedan tårtan med salami, ost, grönsaker och frukt efter tycke och smak. Denna läckra smörgåstårta, med medelhavssmak, svängde jag ihop till kvällsmaten på midsommaraftonen
Ta citronskivan och lägg den snyggt uppe på räkorna och garnera med lite dill. Börja med att blanda ihop ingredienserna till fyllningarna i olika skålar
Garnera med skinka formade som rosor, rullade ostskivor, halverade vindruvor och machésallad. Blanda majonnäs och gräddfil till en röra och bred den över hela smörgåstårtan
Garnera med lax, räkor, äggklyftor, citronskivor och dill. Skala och hacka äggen. Riv bitar av bakplåtspapper och stick in under bottnen så att kanten på fatet hålls ren
Garnera tårtan som på bilden. Bred ostkrämen runt om och ovanpå smörgåstårtan. Blanda båda mjölsorterna, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren
Garnera sedan tårtan innan serveringen. Citronkräm att garnera tårtan med. Ensmörgåstårta så klart. Nu tar vi och chillar ner lite, återvänder till svenska smaker och, vågar vi säga det