Lägg sallad ovanpå tårtan, och fortsätt garnera med rullar av lufttorkad skinka och ost. Om du inte ska äta den direkt kan du vänta med att dekorera smörgåstårtan till strax innan du ska servera den
Garnera med ägg, tomat, gurka, räkor, citroner och dillkvistar. Plastfolien är ens bästa vän i dessa lägen, så med en tajt inlindning slapp smörgåstårtan se fullständigt vanskapt ut dagen efter
Bred ev över lite mer majonnäs, och garnera som du vill. Det viktiga när man gör all smörgåstårta är att göra fyllningen ganska lös och fylla den i god tid - jag brukar göra det kvällen innan - så att fyllningarna hinner tränga in i bottnarna och "safta till" dem
Garnera sedan tårtan innan serveringen. Citronkräm att garnera tårtan med. Hit kan tårtan förberedas dageninnan den ska serveras, det blir bäst om man lägger samman den dageninnan så den får stå och bli saftig och så mycket godare
Dag två garnerar du tårtan. Hit gör du med fördel dageninnan tårtan skall serveras. (Det tar längre tid än du tror så börja i god tid innan gästerna kommer
Täck över tårtan med plasfolie och låt stå kallt över natten, eller åtminstone några timmar, innan du klär den med skinkskivor och garnerar efter eget tycke
Garnera tårtan, jag brukar klä kanterna med dill runt om men det fungerar fint även med salladsblad. Jag gör fyllningen dageninnan jag lägger tårtan så att den får kräma i hop sig (ej nödvändigt) och det är lättare att bedöma om man behöver tillsätta mer sälta osv