det går inte urskilja om det görs rätt och har därefter även tagit gasolgrillen till mitt hjärta. Hantera sedan färsen så lite som möjligt med dina händer, fettet i färsen börjar smälta redan från temperaturen av handen
Ghee är utmärkt att fritera med eftersom den tål höga temperaturer. Hållbarheten på Ghee är lång, den håller i rumstemperatur i upp till 3 månader. Har en Gasolgrill och en gammal Weber 57
Lär dig reglera temperaturer och allt går att grilla. För ca 15 år sedan träffade jag andra inbitna grillare som jag började experimentera med klotgrillar, temperaturer mm, därefter har det bara fortsatt…. or, 2 bärbara gasol weber, 1 stor gasolgrill, en 47
Det kan vara allt från att koka och grilla rödbetor och göra röda zebrapotatisar till att alltid och då menar jag alltid få till rätt temperatur och rätt balans på smakerna, oavsett om det bara är citron och salt eller om det är 40 andra kryddor. Jag har en weber 96″, två landman tunnor, en grill för att grilla grillspett endast och en Landmann gasolgrill som står uppackad i garaget
Om någon skulle vilja vara med i programmet, han/hon måste tänka på att vara sig själv, den personen måste ha kontroll på temperaturerna och tänka på att det är hög nivå mellan deltagarna
Grillen är en självklar del i båtlivet och nyttjas frekvent så fort möjlighet ges, är ju en extra utmaning att göra något vettigt med en liten Weber GoAnywhere, man kanske är lite skadad då jag även har en Gasolgrill + en Kebabgrill liggandes i båten så man kan utnyttja tillfället maximalt
Det jag har använt då är en kyckling per 2 personer, grillkrydda och smör, som jag har öst kycklingen med var tjugonde minut, naturligtvis har locket legat på, tills den har uppnått den färdiga temperaturen av ca 80-83 grader. I med termometern i mitten av bröstet och grilla kycklingen till en färdig temperatur av 80-83 grader (räkna med minst 1 timme). Ta av kycklingen och låt den vila i minst 45 minuter efter temperaturen har nått 80-83 grader. Använder man en gasolgrill, så börja med hög värme och sänk efter 10 minuter, även här gäller locket på. 45 minuter efter temperaturen har nått
Sänkte sedan värmen och grillade på svag-medelhög temperatur (använder gasolgrill. Fick möjlighet att testa Scans revbensspjäll av Rapsgris och vi tog tillfället i akt vad som var en av de sista varma helgerna