Ett exempel är ett av få varuprov jag fått när det kommer till ost är en Parmigiano Reggiano Vacche Rosse från Gattimondo - ost gjord på mjölk från den röda kon som var på väg att dö ut i Italien – då fick man titta norr ut och importera några från Svedala
Ett gäng vinbloggare, (länkar finns i slutet av inlägget) samt några medbjudna vänner med vinintresse eller matintresse, ett nytt ansikte denna gång var Roberto Gatti som driver matimportfirman Gattimondo som hade med sig en hel del godsaker som gav vår kvälle en extra dimension, åter till detta lite längre fram i texten
nog för att jag säkerligen är partiskt till min bit Vacche Rosse, från bekanta Gattimondo, men sanna mina ord om den inte uppfyllde varje liten förhandsönskan som möjligen poppat upp
När programmet visas kommer ni också, om man inte redigerar för hårt, se hur hela min familj med stor entusiasm smorde kråsen med kycklinglevermousse, serverad på crostini och toppad med en fantastiskt god fikon-balsamico-röra från Gattimondo