Tillsätt senapspulvret, senapsfrön och gelén. Jag fick panikrädda medbuljong, honung och grädde. Så där stod jag med min ryggbiff och visste inte riktigt vad jag skulle göra med den
Häll i matlagningsgrädden, buljongen, gelén och den kinesiska sojan och kolorit. Eftersom jag bor ihop med en jägare testar jag tillaga det mesta med älgkött
riven vitkål och gelé eller lingonsylt. Köttbullarna behöver inte vara alldeles klara när man lägger dem i såsen, med ett lock över stekpannan så blir de ganska snabbt färdiga av värmen från såsen
Tillsätt vatten, buljong, gelé, senap, ingefära och soja. Krydda dem med salt och svartpeppar. Servera grytan med kokt ris, lättbrynta morotsbitar och broccoli
Smaka av med salt och peppar, och servera med rostad potatis och gelé. gelé. Red av grytan med majsstärkelse utrörd i lite vatten och koka upp på spisen
En gryta medgelé till. + kokt ris och en STOR klick gelé. Jag lät den huvudsakligen baseras på vin och buljong för att sedan mjuka till smakerna med lite grädde på slutet