För att göra cheesecakens botten. 5 gelatinblad. Blanda kexsmulorna med det smälta smöret och tryck in blandningen i botten av en 20 centimeters kakform med löstagbar botten
Lägg gelatinbladen i blöt. Blanda sedan i gelatinbladen när man tagit kastrullen från plattan. Det är absolut viktigt att det inte kokar när man lägger i gelatinbladen för då kan det skära sig
Lägg gelatinbladen i blöt enligt förpackningens anvisning. Garnera cheesecaken med grönsakerna. Ta upp gelatinbladen ur vattnet och smält dem på låg temperatur i en kastrull
Ta upp gelatinbladen ur vattnet och lägg dem i limesaften. Idag får du receptet på efterrätten vi hade på nyårsafton, cheesecake med passionsfrukt och lime
Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Jag fick idén till den här cheesecaken efter att jag varit på ett café med syrran och ätit en jättegod cheesecake