Ta kastrullen från plattan och häll det över chokladen Ta upp gelatinbladet ur vattnet och krama ur. Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. En dessert ti die for. Ta kastrullen från värmen, krama ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma juicen, rör tills de smälter
Rör ner gelatinbladet i kastrullen och låt svalna något före du rör ner ner yoghurten. Jag har gjort pannacotta tidigare med matyoghurt i och jag gillar det då desserten som helhet inte blir lika mastig och tung
Lägg gelatinbladen i blöt, smält dom och rör ned hälften i vardera bärpuré. Nu ska jag äntligen knåpa ned receptet på desserten jag gjorde i Lördags men bilderna är tagna någon dag innan hemma i dagsljuset
Krama ut vattnet ur gelatinbladen och låt de smälta i grädden. Jag gjorde ju en nyårsdessert tills igår med smakerna choklad, hallon, apelsin och lakrits
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Om du inte ännu har klart på hurdan dessert du ska servera under julen så kan jag starkt rekommendera en krämig pannacotta
Ta upp gelatinbladen och värm dom försiktigt med saffransspriten så de löses upp, låt svalna. Ta upp gelatinbladen och värm dom försiktigt med saffransspriten så de löses upp, låt svalna
Krama ut gelatinbladen och rör ut dem i lite varm grädde i ett glas Vispa sedan ner gelatinblandningen i den heta grädden och vispa tills allt har löst sig