Ta sedan upp gelatinbladen och rör även ner dessa i grädden på spisen så dom smälter. I ren panik för att komma på en lösning så rörde jag ner ett extra gelatinblad och ställde sedan pannacottan i glasen i frysen i nån timma
Krama ur gelatinbladen och rör ner så att de löser sig. Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Ta upp gelatinbladen, krama ur vatttnet och rör sedan ner dem i grädden
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. 150 g digestivekex (ca 10 st)50-75 g smör50-100 g vit choklad4 st gelatinblad½ dl koncentrerad hallonsaft2 dl vispgrädde200 g philadelphia200 g frysta hallon½ dl sockerFinkrossa kexen i en plastpåse. 4 st gelatinblad
Krama ur gelatinbladen och låt dom smälta i sockerlagen, rör om. Mangomousse 4 port400 g mangokött0,75 dl vatten0,25 dl malibu mango (om inte så vatten)0,75 dl socker2 dl kokosmjölk½-1 lime, pressad4 gelatinblad250 g hallonev. Lägg gelatinbladen i blöt 5 minuter i kallt vatten. 4 gelatinblad
Krama ur gelatinbladen lätt och rör ner dom i smeten så de löses upp helt. Denna chokladpannacotta ligger högt på vår topp tio lista över efterrätter, vi har skrivit om den tidigare men den förtjänar verkligen ett inlägg till
Krama ur gelatinbladen och lägg i en kastrull med två msk av blötläggningsvattnet. Receptet är hämtat ur boken ” Godsaker med gott samvete” där jag i höstat bidrog med tre goda efterrätter, bland annat just den här
Krama ur gelatinbladen och smält dom på låg värme med lite vatten i en gryta. 4 gelatinblad. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten under tiden som du förbereder övriga ingredienser (minst 5 minuter). 4 gelatinblad
Ta en liten skål med vatten och lägg i gelatinbladen. 2,5 ark gelatinblad. 2,5 ark gelatinblad. Som LCHF. are tycker jag att pannacotta är en enkel och bra grej att göra de gånger man vill göra en riktig efterrätt, till exempel om du ska bjuda på en trerätters
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Rör sist ner de urkramade gelatinbladen. 2 gelatinblad. 2 gelatinblad. För tillfället är det här min absoluta favorit efterätt,
Ta från värmen och rör ner det urkramade gelatinbladet. 2 gelatinblad. 1 gelatinblad. Blötlägg gelatinbladet minst 5 minuter i kallt vatten. 2 gelatinblad