För mig ska inte en tårta fyllas med mer än två olika fyllningar. Kan användas till både fylla och dekorera tårtor samt frosting i cukcakes och muffins
Tag kastullen åt sidan och rör ner gelatinbladen så att det smälter. Tror det kan bli detta till dessert imorgon men kommer göra dem i mindre dessertskålar istället för en stor form
Tillsätt gelatinbladen och rör om väl. Kladdkaka i botten på formen med tårtplast runt om i formen för att få fina kanter, fyll med panacotta,ställ i kylen några timmar för att stelna,häll sedan över björnbärspureén
Lägg gelatinbladen i två skålar i kallt vatten i ca fem minuter. Är kanske inte lika förtjust i att äta dem men tur att det finns anledningar som födelsedagar till att bjuda på fika
Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Igår gjorde jag två tårtor, en för de större barnen (Choklad och passionsmoussetårta) och för de mindre
Ta sedan av kastrullen från plattan och tillsätt gelatinbladen. Den här gången blev det en tårta bestående av en mandelbotten, som först täcks med ett lager mandelbavaroise och ovanpå det ett lager hallon- & champagnepannacotta
För att få tårtan att se ut så här så har jag använt en tårtring och plastremsa till tårtor, det underlättar om man vill få en jämn och fin kant men det är inget måste