Krama vätskan ur gelatinbladet och lägg ner det i chokladen. Rensa och skiva jordgubbarna. Blanda samman pressad apelsinsaft med likör och häll det över jordgubbarna
Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Jordgubbar. Kram ur gelatinbladen och smält ner dem också. Servera på valfritt vis med färska jordgubbar – i skålar eller som här
Tag upp och krama ur gelatinbladen och smält ner ett och ett i den varma saften under omrörning. En tårta med mild och fräsch smak av fläder och generöst med färska jordgubbar
Lägg gelatinbladen i blöt. Lägg jordgubbarna på vaniljpannacottan innan före servering. 3 gelatinblad. 150 g jordgubbar. Dela/mosa jordgubbarna och lår låt dem marinera i vaniljlagen minst 1 timma. 3 gelatinblad. 150 g jordgubbar
Tag av kastrullen från plattan och rör ner de urkramade gelatinbladen. Här med en extra smarrig fyllning, ett fruktmos kokat på rabarber och jordgubbar, och ett täcke av vit marsipan
Ta upp gelatinbladen. Rensa och skär jordgubbarna i klyftor. Ta upp och rör ner gelatinbladen. 1/2 l jordgubbar. 2 gelatinblad. 3 gelatinblad. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 minuter. 1/2 l jordgubbar. 2 gelatinblad. 3 gelatinblad