Låt cirka en deciliter av jordgubbspurén koka upp och smält gelatinbladen i purén. Mot slutet kan mängden minskas så att man får ett tätt ringmönster i mitten
Lägg gelatinbladet i kallt vatten. Ta då bara dubbel mängd istället och uteslut den vanliga grädden. Ta från värmen och rör ner det urkramade gelatinbladet
Krama ur gelatinbladen lätt och rör ner dom i smeten så de löses upp helt. Lika god som alltid var den, perfekt mängd kardemumma lyckades vi får till denna gången
Mängden vit choklad styr du själv, ju mer du dekorerar moussen ju sötare blir efterrätten. 2,5 st gelatinblad. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter, krama ur gelatinbladen och rör ner i hallonpurén. 2,5 st gelatinblad
Ta gelatinbladen ur vattnet och smält dem i kastrull på svag värme med några matskedar av oströran. Smaka av med pepparrot, mängden beror på hur stark den är – tänk på att smaken kommer lite efteråt
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i fem minuter. Mängder av Påskmat går att anpassa enkelt till LCHF, med mycket av nyttigt fett och mindre av ohälsosamma kolhydrater