Sila sedan detta så du blir av alla frön och får en slät och fin purè tyvärr glömde jag att väga de frysta hallonen så jag vet inte hur mycket jag tog för att få denna purèn
Du behöver inte rensa bären. Du behöver inte rensa bären. Rödvinbärsgelé. Koka vatten och bär i 5 minuter. Häll bärmassan i en silduk över en kastrull och låt saften rinna av, pressa bären mot slutet så all saft kommer ut
Kyl glasen med gelen lutandes på en vinkel tills Gelén är stelnad. Tyvärr har vi inte ingredienser dom använder men jag tog hjälp av mina amerikanska vänner och hittade ersättningar
Har marsánkrämen inte svalnat, kan tårtan nu sättas in i kylen en stund. Hetta under tiden upp hallonsaften (inte så mycket så det kokar), och lägg sedan ner gelatinbladen där i
Rör så det inte blir "grynigt". Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Lägg vaniljfrön och stången i en kastrull tillsammans med grädden och gelésocker multi
Här har vi inte legat på latsidan alls, även om det ser ut så bloggen. Hur mycket vi än försöker att bryta ner, ta en sak i taget så känns det inte som om det räcker
Citrongelén ovanpå hann jag förstås inte med (man är ju bara människa liksom) men den blev god ändå. När man gör en moussetårta är det en himla massa vispande och nedvändande och bunkar och fluff överallt, men det är absolut inte svårt
Ställ in i kylen och när gelen stelnat är kakan klar detta tar någon timme i kylen. men man kan byta ut denna med den saft du önskar med eller utan socker beroende på om du äter sockerfritt eller inte
Ni vet sådana dagar och tillfällen när det inte vill som man själv vill eller hade tänkt sig. Ganachen ville inte stelna lika snabbt som jag behövde ha den färdig, plus att det var en av årets absolut varmaste dagar, och att spritsa med mina händer som alltid är varma oavsett årstid var inte heller det lättaste