Nagga pajbottnen med en gaffel. Servera pajen tillsammans med en god sallad. en grön paprika2 dl rucolasallad, grovhackad100 g getost på rulle3 st ägg250 g kesella1 dl mjölk0,5 tsk salt till fyllningen1 krm nymalen pepparGör så här. 3 Kavla eller tryck ut degen i en osmord pajform, gärna med löstagbar kant, som mäter 24–26 centimeter i diameter. Kavla eller tryck ut degen i en pajform med löstagbar kant som mäter cirka 26 centimeter i diameter. 5 Vispa ihop ägg, kesella, mjölk, salt och peppar. 250 g kesella
Vispa ihop ägg, kesella, mjölk, salt och peppar. kesella, mager. kesella. 3 dl dinkel- eller vetemjöl 2 krm salt 75 g kallt smör ¾ dl kesella, mager Fyllning. ½ dl pinjenötter 100 g tunt skivad salami 1 burk grillad paprika, 200 g 2 dl grovhackad ruccola 100 g getost 3 ägg 250 g kesella 1 dl mjölk ½ tsk salt 1 krm peppar Arbeta ihop mjöl, salt och smör till en smulig massa. Tryck ut i en osmord pajform med löstagbar kant, ca 25 cm i diam
Så här års är det underbart med picnic. Glöm inte att kolla upp platsen först – den fina gräsmattan eller stranden du tänkt dig kan ha blivit hemsökt av en flock kanadagäss ¦ Investera i några rejäla plastburkar med lock