Hej på er. Nu tänkte jag recensera de olika Goodlife barerna som jag testade för väldigt längesen men visst glömde bort att recensera, så här kommer den nu då
Smörj en ugnsfast form och lägg kasslerskivor med ananasringar, lite omlott i formen. Skär de två ananas- ringar som är kvar i bitar och lägg i formen
Lägg över i en ugnsform. Strimla lövbiffen. Blanda soja, fond och pressad vitlök i en skål. Vänd ner köttstrimlorna och låt dem marinera medan gratängen förbereds
Pensla bullarna med uppvispat ägg. Skär 2 cm breda bitar och vira dem runt två fingrar ett par varv och avsluta med ett varv tvärs över och lägg änden under bullen. Lägg dem glest på plåtar med bakplåtspapper, max 12 stycken per plåt. 1-2 ägg
Mät upp ägg och strösocker i en bunke. 4 st ägg. Smält smöret på svag värme i en kastrull. Klä en långpanna eller en ugnsform, ca 27x37 cm med bakplåtspapper
Skär fisken i 2 x 2 cm stora bitar, och lägg i en ugnsform. Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ihop grädde, färskost, fond, dill, curry, salt och peppar i en kastrull
Blanda kyckling, bacon och färskost och lägg i pajskalet. Äggstanning. Vispa ihop ägg, crème fraiche, mjölk, chilisås, salt och peppar, och häll i formen