Glasmästarsill 5 minuters recept

Glasmästarsill enligt Mannerström

Glasmästarsill enligt Mannerström

5 dl strösocker. Dag 1. Skär sillen i ca 2 centimeter tjocka bitar. Vattna ur dem i 2 dygn genom att lägga dem i rikligt med kallt vatten som byts ut en gång under urvattningen
Glasmästarsill

Glasmästarsill

5 dl strösocker. Dag 1. Rensa och putsa sillen men låt ryggbenet sitta kvar, skär sillen i ca 2 centimeter tiocka bitar
Mormors kringlor

Mormors kringlor

Ok, den gravade laxen, en len kyckligleverpastej, glasmästarsill och fina små köttbullar med lite anjovisspad i smeten, det tubbar jag inte på
Två sorters vegetarisk "sill"

Två sorters vegetarisk "sill"

Dela upp auberginen i två skålar och täck med respektive lag, strö hackad dill över glasmästarsillen (senapssillen också för all del)
4 December 2013 - En julgåva på burk

4 December 2013 - En julgåva på burk

Glasmästarsill. 1,5 dl riven parmesan (ca 50 g). 1-1,5 dl god olivolja. 0,5 dl linfrö. 0,5 dl rapsolja. Ta bort det översta bakplåtspappret, sätt plåten mitt i ugnen och grädda i 150 grader i 50 minuter. 1,5 dl strösocker. 5. Sillen är klar att ätas tidigast efter två dygn, men smakar bäst efter 5-6 dagar i kylskåpet. 1,5 dl riven parmesan (ca 50 g). 1-1,5 dl god olivolja
Påskbuffe för påskafton 2015...

Påskbuffe för påskafton 2015...

Påskbuffe för påskafton 2015. Påskbuffé Påskafton 4 mars 2015 ca 10p. 5 tomater, klyftade. 5 kg köttbullar, er egna variant eller köpta eller så googla på recept. Glasmästarsill 1 stor brk. 5 morot. 5 kryddpepparkorn. 5 dl ättiksprit, 12%. 5 dl socker. 5 dl vispgrädde. 225*. 5 dl creme fraiche. 5 kg färdigkokt skinka(som en julskinka). 5 granatäpple. 5 pressad citron. 125 g margarin. 5 tsk salt. Grädda pajen fast och gyllene ca 25-30 minuter. 5 vitkålshuvud. 5 dl socker. 1 påse mandelspån, 50 g. 250 g frysta hallon. 175*. 2015-04-01 @ 17. 2015 ca. 5 tomater, klyftade. 5 kg köttbullar, er egna variant eller köpta eller så googla på recept. 5 morot 1 liten rödlök. 5 kryddpepparkorn 3 kryddnejlikor 1 tsk senapsfrön. 5 dl ättiksprit, 12%. 5 dl socker. 5 dl creme fraiche. 5 kg färdigkokt skinka(som en julskinka). 5 granatäpple valnötter (om ingen är allergisk). 5 pressad citron. 125 g margarin. 5 tsk salt. 5 dl socker. 1 påse mandelspån, 50 g hallon färska. 250 g frysta hallon

Glasmästarsill

5. 5 dl strösocker. 1. Dag 1. Rensa och putsa sillen men låt ryggbenet sitta kvar. Skär sillen i ca 2 cm tjocka bitar
Mormors kringlor

Mormors kringlor

Ok, den gravade laxen, en len kyckligleverpastej, glasmästarsill och fina små köttbullar med lite anjovisspad i smeten, det tubbar jag inte på

Glasmästarsill

 2 dl ättiksprit, 12%5 dl strösocker7 dl vatten6 lagerblad1 tsk hela kryddpepparkorn1 tsk hela vitpepparkorn1 tsk hela svartpepparkorn1 knippe dillInläggning