hel inläggningssill. Låt glasmästarsillen stå och dra i minst ett dygn svalt och mörkt. Använder du salt inläggningssill så måste du vattna ur den ett dygn i en stor kastrull eller skål
Glasmästarsill. 1 burk inläggningssill. 2 lagerblad 10 kryddpepparkorn 1 burk inläggningssill. Då tar vi sats från klippavsatsen i dag och svingar oss ut från cliffhangern vi lovade er igår
Glasmästarsill 1 stor brk. 1 burk inläggningssill, ca 400 g. 420 g inläggningssill (minut sill). 1 burk inläggningssill, ca 400 g 0. 420 g inläggningssill (minut sill)
Använder du sill som redan är urvattnad - inläggningssill - så hoppar du över detta. Först inläggning ut är en riktigt gammal hederlig klassiker på sillabordet, när vi väljer att kicka igång julspurten med glasmästarsill
Klassisk sillinläggning som går snabbt och enkelt att göra med hjälp av färdigköpt inläggningssill. Ingredienser 4-6 port 1 förpackning 5-minuterssill, 420 g 1 rödlök 1 liten morot 1 bit pepparrot 15 vitpepparkorn 10 kryddpepparkorn 4 lagerblad Gör så här Låt sillen rinna av i Minimax durkslag med en minimax skål under och spara lagen