Jo naturligtvis kesellaglass. ) Mixa banan (frusen eller vanlig) med kesellan. ½ burk kesella. Kesellaglass med macadamia och choklad½ banan½ burk kesella1 msk kakaonågra macadamianötter1
Gott att ha i efterrätter, på glass, i bakverk eller på någon form av kex. De har också en grym romsås men den fick jag hoppa över nu när jag dietar så jag gjorde en egen sås på kesella, röd lök, dill, citron, stenbitsrom, salt & peppar
Blanda ihop kesella, vitchoklad, vanilj, gelatinpulver och stevia. Bakad bär-gröt med proteinglass. För glassen mixade jag bara 100g frysta jordgubbar med 1 skopa Whey complete vanilj med en stavmixer. 175 g lättkesella. 150 g lättkesella. Baka på 175C i ca 20-25 minuter För glassen mixade jag bara 100g frysta jordgubbar med 1 skopa Whey complete vanilj med en stavmixer
I bakgrunden skymtar också marängerna jag gjorde på äggvitorna som lämnade över från när jag gjorde glassen till efterrätt enligt ett recept från Etikett
Blanda mjölken med kesellan och häll i en isbitsform och ställ in i frysen. Det blev en "Chunky Monkey" choklad & bananglass, min nyttiga version av Ben & Jerry´s klassiker