Skopa upp glassen och använd chokladsås efter behag. Bekväm, tack vare färdiggjord glass. Servera bananerna varma och strö dom rostade havregrynen över
Se till att ni använder en form med hög kant för den bubblar upp en del. Som är en god chokladkaka som ska serveras varm, inuti blir det som en varmchokladsås – så perfekt till glass
såsen kall eller varm. Vispa med en elvisp tills. Låt det koka upp och koka sedan på medelvärme. med plastfilm och frys tills glassen stelnat, ca 4-6 timmar. ut glassen ur kylen ca 15 minuter innan den ska serveras så att den hinner
Ta såsen från värmen när den är slät och varm och rör ner smöret. Jag hade chokladsåsen som är på denna glasstårta som utgångspunkt när jag gjorde chokladsåsen
såsen kall eller varm. Jag testade ett fantastiskt recept i somras, som inte kräver glassmaskin, så det blev samma grundrecept nu, men med Oreo-kakor i och en härlig chokladfudgesås till
Relaterade Svartvinbärsglassmedvarmchokladsås. Häll över resten av glassmeten och avsluta med att ringla smala strimmor av vinbärspurén på längden ovanpå den
Servera den varm till glass och bär eller varför inte till marängsviss. Glasstillbehör. Men såsen är hur som helst så god så man vill äta den med sked direkt ur grytan