Börja med att göra mjukglassen enligt anvisning på förpackningen. I glassmaskin, ca 30 min eller i frys, ca 4 tim. 5 dl Arla Köket® Mjukglass vanilj. 100 g Arla® Svenskt Smör
Börja med att göra mjukglassen enligt anvisning på förpackningen. I glassmaskin, ca 30 min eller i frys, ca 4 tim. 5 dl Arla Köket® Mjukglass. 3 dl Arla Köket® vispgrädde. 25 g Arla® Svenskt Smör
Börja med att göra mjukglassen enligt anvisning på förpackningen. I glassmaskin, ca 30 min eller i frys, ca 4 tim. 5 dl Arla Köket® Mjukglass. 1 msk Arla® Svenskt Smör
Ikväll körde vi en ny vaniljglassmet i glassmaskinen och åt alltihop i ett svep tills magen stod i fyra hörn och vi var tvungna att gå en lång kvällspromenad för att inte dö sötdöden eller något annat pösaktigt
-) såg nämligen att det går att göra i glassmaskinen, så går det fortare. -), har sett att Arla har börjat med mjukglass på tetrapack, det blir allt något jag måste testa till helgen
Gör mjukglassen enligt anvisning på förpackningen. I glassmaskin ca 30 min eller i frys ca 4 tim. Skär rabarbern i bitar och koka med socker och vatten 2–3 min
Mjukglassen kommer i smakerna vanilj, jordgubb och choklad och vispas ihop hemma i det egna köket, inget glassmaskin eller andra avancerade maskiner krävs