-) Jag gjorde en hallonsorbet och en chokladglass och så här gjorde jag. Hallonsorbet1 pkt frysta ekologiska hallon1 dl socker1 dl vatten3 st äggvitor1 msk sockerBörja med att koka ihop vatten och socker till en lag, låt svalna. Kör i glassmaskinen ca 30-40 min och frys sedan in. Häll sedan blandningen i en glassmaskin och kör ca 40 min
Den blir snabbt klar i glassmaskinen och serveras med lättgjord lakritsmaräng för fin smakbrytning. Den här hallonsorbeten är fräsch, sommarsmakande och alldeles len eftersom jag silat bort alla frön
I det här receptet använder jag glassmaskin, jag har KitchenAids glassmaskin som funkar väldigt bra. Häll över i glassmaskinen och kör tills det är klart
Kör i glassmaskinen enligt maskinens instruktioner tills glassen är klar. Hallonsorbet. Du kan frysa den i frysen också om du inte har en glassmaskin, men då måste du röra om då och då
Frys i glassmaskin enligt dess beskrivning. Det som fanns på tallriken var hallonsorbet, apelsinpannacotta, apelsingelékuber, lakritssmulor + mörk choklad på tallriken
Häll glassmeten i glassmaskinen och kör till den får en krämig konsistens. Hallonsorbet. Häll glassmeten i glassmaskinen och kör tills den får en krämig konsistens