Glassen vi åt var Arlas Mjukglass. Sen körde jag den i glassmaskinen i ca 40 minuter och serverade den direkt. Mjukglass, lakritsmaräng (hel och smulad) samt lakritssås 3 äggvitor
Blir ju en del glass här i huset när man har en glassmaskin, det är så kul att göra egen glass och i helgen testade jag att göra en glasstårta, ja tokgott blev det
Sommar och sol och då går glassmaskinen varm (eller snarare kall) här hemma. Häll upp glassen i en lämplig behållade och ställ i frysen några timmar innan servering (eller ät direkt som mjukglass)
Min glassmaskin är en av de roligaste om än kanske inte den mest använda köksprylen jag köpt. Frys in den färdiga glassen några timmar innan servering (eller gör som vi och ät den direkt som mjukglass)
Väldigt fräscht och lättätet, kan varieras i det oändliga med smaker och toppingar, och kan göras hemma både med eller utan glassmaskin har jag förstått när jag googlat recept
Häll i glassmaskinen och kör enligt anvisningarna. Det är ingen hemlighet att jag älskar glass, och för ett tag sedan såg jag ett inslag på Facebook om hur man gör chokladsås som stelnar på glassen, precis som chokladdoppad mjukglass
Först avnjöt vi den när den kört en stund i glassmaskinen och då var konsistensen som mjukglass. Nåväl, jag och E köpte en glassmaskin till oss själva i julklapp