Klicka ner jordnötssmöret i en bunke och fyll på med solrosfrön och även din kakao. Nu äntligen har jag haft premiär för rawfood kakor med jordnötter, MUMS gott och en riktig njutning för alla sinnen
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Spar en äggvita till något annat (matbröd t ex), och vispa de övriga två riktigt fast. Supersupergod är kakan hursomhelst, och den räcker till många för den är ganska mäktig
Lyft kakan ur långpannan med hjälp av bakplåtspappret. Tillsätt sedan en äggula i taget. Grundreceptet utgår från ”Vår Kok Bok”, men anpassad till allergiker och med annan fyllning
En annan god kaka där mina läckra björnbär kommit till användning hittar du här. Den glutenfria dessertpajen med nektariner och björnbär slinker också ned utan större problem
Lägg tillbaka hälften i mixern och tillsätt kakaon, tillsätt ev mer mjöl om det behövs. Mixa snabbt samman alla ingredienser förrutom kakaon, stoppa mixerns så fort allt gått ihop och bildar “större smulor”
Kommentera inlägget. Glutenfriaoch mjölkfria bovete- och havrescones med chiafrön. Jag föredrar att använda yoghurt när jag bakar glutenfria scones, då jag tycker får en bättre konsistens
Kakorna är inte glutenfria, men om en vill ha en glutenfri variant som också är lite sega så kan jag rekommendera receptet på "Mumsiga kakor" [receptlänk]