Eller att få komplettera en enkel sallad med en focaccia på lunchen. Det är många som ifrågasätter mitt val att äta glutenfritt här - eller egentligen ifrågasätter de inte det, de undrar mer hur det ens är möjligt att leva glutenfritt i landet av pasta och pizza
Men det tror jag beror på det glutenfria mjölet, vilket en borde kunna experimentera mer med. Dock var själva pizzabottnen lite seg direkt efter att pizzan kommit ut ur ugnen, men hade bra konsistens när jag åt den till lunch en annan dag (och alltså värmt den i micro)
Så nu stod valet mellan att blogga om lunchen vi körde idag hos det skitsnygga köksföretaget Bulthaup, eller Varvsstaffetten vi sprang igår där Elsie och Bibbi fick bekanta sig med skitroliga Bajjamajjor eller skitbra Glutenfri paj
Elisabeth Johanssons lunch baserades bland annat på dessa bröd och när jag läser menyn inser jag vad mycket gott man kan göra av knäckebröd – Pizza på Spisbröd, Grönkålssoppa toppad med Grovknäcke, Superknäcke med hummus, Lantknäcke med nutella, Lantknäcke med jordnötssmör och sylt, Lantknäcke med getost, Chokladmousse toppat med smulor av Müsliknäcke, Grekisk vaniljyoghurt och kanelstekta äpplen toppade med smulor av Havreknäcke