Använd glutenfritt mjukt bröd vid glutenintolerans. I flera andra recept på varm smörgåstårta består fyllningen av bacon och champinjoner, men jag tyckte faktiskt att det blev ännu godare medtonfisk
Klassisk smörgåstårta på oklassiskt sätt. lite vatten att späda med om röran blir för tjock). Rör ihop yoghurt och majonnäs, bred ovanpå och runtom kanter, täck med plastfolie och ställ in i kylen till dagen efter då tårtan garneras
Men den här smörgåstårtan är nog denenklaste man kan göra, det är sammafyllning i alla lager, jag användeglutenfritt landgångsbröd från Kea bagerietDetta behöver du
Glutenfri smörgåstårtbotten (recept finns här). En smörgåstårta passar i alla lägen. Till den här tårtan gjorde jag ett lager medtonfiskfyllning och ett med leverpastej, det är en så god kombination tycker jag
Smörgåsbakelser är gott och festligt och passar perfekt när en hel smörgåstårta blir för mycket. Här har jag valt att göra dem med en god och krämig tonfiskröra
För att få en mer ätvänlig tårta för folk som är gluten- eller laktosintoleranta så går det givetvis lika bra medglutenfritt bröd, laktosfri grädde/gräddfil