majonnäs, lax, ägg, räkor, dill, körsbärstomater, gurka, sallad, röd och svart kaviarLös jästen i det ljumma vattnet, och tillsätt också olja, ägg och honung
Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras. Pensla brödet med vatten eller olja och grädda i ca 30 minuter. 10 dl glutenfri mjölmix
Kanske läge med smörgåstårta igen. Tillsätt resten av vattnet, samt honung, olja, ägg och äggvita. I så fall tycker jag du ska testa den här glutenfria smörgåstårtbotten, som jag är riktigt nöjd med
Använd glutenfritt mjukt bröd vid glutenintolerans. Fräs löken i laktosfritt smör eller i olja vid laktosintolerans, och använd laktosfri crème fraiche
Som traditionen bjuder blir det Mammas smörgåstårta när hon senare idag kommer hem för att fira. Nu finns det en hel del mjölkfria alternativ, och även flera olika slags Jyttemjöl och glutenfritt surdegspulver i sortimentet
Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras. Pensla över med vatten eller olja och grädda i ca 30 minuter. 10 dl glutenfri mjölmix
Anledningen till att det är bra att använda en avsvalnad stuvning som fyllning och annat som är riktigt geggigt, är att den glutenfriasmörgåstårtan lätt blir lite torr och behöver därför lite mer fyllning med vätska
Men den här smörgåstårtan är nog denenklaste man kan göra, det är sammafyllning i alla lager, jag användeglutenfritt landgångsbröd från Kea bagerietDetta behöver du