Nu är det dags att sätta årets glögg. Jag satte min glögg 1/11 så den är klar till Lucia, ska bli så gott att smutta på rykande varm glögg. Man ska låta glöggen stå i 3 veckor men jag låter min stå i 6veckor
Gott. En traditionell röd glögg, något mindre söt och en riktigt bra balans mellan sötma och syra. När vi hade glöggprovningen serverade vi givetvis skållade mandlar och russin till
Enkelt och väldigt gott. Dessa tre passar utmärkt till både kall och varm glögg. 1a advent närmar sig och därmed mysiga stunder med glögg och tillbehör. SandT 1a advent närmar sig och därmed mysiga stunder med glögg och tillbehör
Nu är min vodka ganska brun i färg och luktar helt fantastiskt gott. Tidigare i veckan så “satt” jag lite glögg enligt Oskars recept (som han på något sätt tycker är mer som saft, ha ha)
Vill du ha något gott att tugga på till glöggen så hittar du här mina fröpepparkakor. Syrlig glögg. Här en text om glöggens historia som jag lånat från Spritmuseum på Djurgården
God Morgon, hoppas ni sovit gott. Så igår så invigdes glöggmyset och det med bravur framför en härlig sprakande eld som vi bakade pizza i senare på kvällen
japp de ska avnjutas med glögg, schååll. Enkelt, enkelt å åter enkelt e gott. Detta behöver man. Ett gäng med pepparkakor, 100g mögelost, 1 msk fikonmarmelad
Ingen advent utan gott adventsfika. Till det testade vi Saturnus glögg med smak av hallon och lakrits. Glöggen var väldigt söt och det var för lite smak av lakrits för att vi skulle vara nöjda