Pesto och fetaost, det är goda grejer det tycker mina små smaklökar. Lägger man sedan dessa två i ett pajskal och kallar det grönsakspaj med pesto och fetaost
Blanda smör mjölmixen och salt i en bunke, använd gärna maskin om du hartillsätt det kalla vattnetDegen är väldigt kladdigLägg degen i en pajformDet går inte att trycka ut degen för hand så jaganvänder en bred smörkniv för degen kännssom bredbart smörNär du fått till degen så låter du den vila i kylen i 30 minEfter 30 min förgräddar du den i 10 min200 grader i mitten av ugnen, nagga bottenmed en gaffel innan du ställer in den i ugnenSen är det bara att fylla med valfri fyllningLYCKA TILL MED EN GOD PAJ 210 gr mjölmix
Den blir ännu godare med tiden. Servera den till grillat, köttfärsrätter och matpajer. Den kallas för 3-veckorssalladen för den skall, enligt ryktet (legenden) hålla sig så lång tid i kylen