Jag gjorde marinerad entrecote i strimlor till egengjorda vårrullar. Köttet bara smälte i munnen. Stek sedan snabbt och ha som tillbehörtill vietnamesiska vårrullar
Blanda ihop alla ingredienser till marinaden och lägg i köttet. Vi invigde faktiskt grillsäsongen redan för några dagar sedan, men då var vädret mindre smickrade än vad som är idag men det smakade definitivt mums med grillat och denna marinad var den jag använde till fläskfilén då
11 dl solrosolja 1 dl ketchup ½ dl Mrs Chengs mushrom soya 2 msk grillkrydda 1 vitlöksklyfta (pressad) Citronsaft, några droppar Grovmalen vitpepparBlanda ihop alla ingredienser till en slät sås och pensla köttet/kycklingen och låt stå några timmar i kylskåp
det finns många goda färdiga marinader i butiken men då och då tycker jag om att göra egen marinad. En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar
Jag har tillsatt lite salt i receptet för jag tyckte det behövdes. Igår grillade vi lite gott kött och då använde jag bland annat min goda vän Tommys goda marinad
Nu ska ni få veta vad vi serverade den goda grönsaksgratängen till, snällt av oss eller hur. Smakerna passade riktigt fint tillsammans, men vill man funkar det alldeles jättebra med kokt potatis och "vanliga" grönsaker också till
Marinad till kallskuret som passar perfekt tillbufféköttet för sommarens kalla buffébord. Köttet grillades med salt&peppar, sen skivade jag upp köttet och la det i marinaden, och in i kylen några timmar
Marinad till kallskuret som passar perfekt tillbufféköttet för sommarens kalla buffébord. Köttet grillades med salt&peppar, sen skivade jag upp köttet och la det i marinaden, och in i kylen några timmar