Då kom jag och tänka på den godasteförrätten som verkligen ger en sommarkänsla. Idag var det lite mer sommarkänsla och med sommaren så kommer även kalas och stora bjudningar (jag tänker på studenten och skolavslutningar men också midsommar och allt)
Mjuka varma tunnbröd går lätt att forma till små skålar runt en mugg och om man kör dem i ugnen några minuter så har man när de svalnat en perfekt skål att fylla med gott
Jag tror att nästan alla jag känner har fått smaka denna förrätt. Den har liksom blivit min bjudfavorit eftersom alla har gillat den (om man gillar ingredienserna förståss) och den är inte svår att göra heller
Årets godaste förrätt. Godasteförrätten, 1 bricka till fyra. En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka
Något jag verkligen gillar så är det goda röror. Röror att doppa gott bröd i tex. Likaså goda olivoljor. Häromdagen hade vi födelsedagsmiddag här hemma och till förrätt bjöd jag just på lite röror
God och nyttig förrätt. Brukar ni göra förrätter till helgens middagar. Vi gör det ibland och när vi väl gör det så blir det oftast avokado med någon form av skaldjur till
Blanda skivad avocado, räkor, lite hackad, färsk chili, pressad lime och mycket hackad koriander. Stek en skiva levainbröd (eller annat bröd) i smör och lägg sedan avocado- och räkröran på brödet
Lördagen var en slappardag med bara myskläder igen. Gud vad jag uppskattar att bara gå o hasa omkring här hemma, lyssna på podd, lugna favoriter, måla, planera middag