Godastechokladtårtan,. Godastechokladtårtan. 19 februari 2016, 13. 47. Hej. Denna tårtan blir bara godare och godare så gör den gärna 1-2 dagar innan den ska serveras
Först en lättlagad från Arla, en verklig favorit. Jag bjöd på denna på min födelsedag, men hade slut på lingon så det blev röda vinbär istället - fungerade utmärkt
En av favoriterna på gårdagens temadag med franska bakverk blev den franska chokladtårtan. Receptet kommer ursprungligen från Leila, men vi ändrat lite samt lagt till en tryffelglasyr som gjorde tårtan otroligt blank och vacker och såklart väldigt god
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
Två sådana bottnar och den godaste hallonmoussen emellan. Hejsvejs. Kom på att jag helt glömt bort att lägga upp senaste tårtan jag bakade för 4 veckor sedan nu
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och bröa en form. Vispa smör och socker fluffigt. Blanda kakaon med lite varmt vatten, ca 1 tsk eller 2, och rör till en jämn smet