Det var ett tag sedan det var fisk här på bloggen men nu så, nu kommer det. Fisken är inbäddad i mild chilisås som de flesta, till och med de allra minsta, gillar
Skär fisken i tärningar ( lagom bitar ). Lägg i fisken försiktigt. Servera grönsallad ris, pasta eller potatis till 4-5 hg vit fisk ( torsk. 1 fiskbuljongtärning
Något som alltid gått hem i vårt kök när det ska gå extra snabbt är en bit varmrökt fisk, lätt att bara plocka fram ur paketet och ingen tillagning krävs
Det är inte så värst ofta som vi äter fiskpinnar i vår familj, men ibland händer det och då väljer jag fiskpinnar som är gjorda av fiskfilé, inte av malet "jagvetintealltvadsomkanvarai"
Ta upp fiskbitarna (slå inte bort spadet. Späd på med fiskspad, lite i taget och vispa under tiden. Servera fisken med sås och kokt potatis, naturligtvis också grönsaker
Marulk är en riktigt ful fisk. Inte konstigt att de flesta fiskhandlare tar bort huvudet (som upptar halva kroppen) innan de vågar lägga upp den i sin disk
Av nån underlig anledning gillar jag nämligen inte att äta potatis till fisk. Fiskfilén stektes i grillpanna och serverades med en sallad och några droppar balsamvinägercreme