• Tina fisken, strimmla purjolöken, hacka löken. • Smält margarinet i en gryta, fräs löken glansig. • Pressa i vitlök, rör ner tomatpuré, salt, timjan och basilika
Just nu är jag inne i en period när jag lagar mat direkt från hjärtat utan några recept. Igår fick jag till en riktigt god fisksoppa, som jag gärna vill tipsa om
Du behöver till 4 pers. 400 g torsk3 morötter3 stora potatisar2 scharottenlökar1 msk sambal olek2 dl vitt vin2 msk fiskfond (Köpes eller egengjord, har du egengjord så kan du ta lite exta i)5 kösbärstomater1 msk chilisås eller ketchup1 dl grädde1 dl mjölk2 dl cream frai
Ikväll åt vi en suuupergod fisksoppa till middag. Mums. Hittade en påse med färdiga tärningar av lax och torsk i frysdisken sist jag var på ICA, tänkte att det kunde vara perfekt att använda till en soppa – och det var det
Baguettesnuttar från fisksoppan i fredags. Har du bröd kvar från helgfrukosten. Bröd som för några dagar sedan var mjukt och fluffigt men som nu går att använda både till att slå in spikar och banka schnitzlar med