Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka. Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Blanda philadelfiaosten med skinkan och bre på nästa lager. Dekorera med sallad, ost, skinka och ägg. Börja med att koka äggen, strimla salladen, skär 10 st skivor skinka i små bitar. 15 skivor rökt skinka
300 g rökt skinka. 150 g rökt skinka. Blanda ihop fyllningen. Lägg ut 3 bröd på en plåt eller dylikt. Bred ut hälften av fyllningen på bröden och täck med ytterligare 3 bröd
Skär gurka, rökt och kokt skinka i små tärningar och lägg i samma bunke som äggen. Smörgåstårtan är utan tvekan godast dag tre när smakerna har satt sig ordentligt
Smörgåstårtan görs i fyra lager. Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar. 150 g rökt skinka
Strimla skinkan och hacka purjolök och svamp. Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g rökt skinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär. 250 g rökt skinka
Skär den skivade skinkan i långa stänger och sedan i små, små bitar. Det är en fördel att använda skivad skinka, annars är det svårt att få tillräckligt tunna bitar
Idag bjuder jag och Lindha på ett recept så du kan göra smörgåstårtan själv därhemma. Mixad eller finhackad skinka blandad med majonnäs, senap och gräslök
Blanda ihop mjukosten med den skurna skinkan. Tryck fast den rökta skinkan runt om hela tårtan,. 200 g Lyckans Ost skinka. 300 g Tulips skinka. 2 x 500 g Lyckans Ost skinka. 270 g rökt skinka