Pasta och Pizza ⁄ ReceptPasta med kalkon skinka, krämig, billig och god. I korgen hamnade också ett paket med “ojämna skivor” av skinka, kalkon och hamburgerkött
Du kan även kolla att kalkonen är genomstekt genom att skära ett snitt där lårbenet är fäst vid kroppen och se så att köttet är genomstekt och köttsaften är klar utan rosa/röda inslag
Kalkonenstektes på en bädd av lite olja, morötter, gul lök, vitlök, katrin plommon och äpple. Kalkonen blev sådär perfekt, utan att vara det minsta torr
Du kan frysa både den råa, fyllda kalkonen och den färdigstekta. I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt
Runt Halloween har vi som tradition att hela familjen samlas och så äter vi helstektkalkon fylld med konjaksäpplen och till efterrätt serveras naturligtvis en amerikansk pumpapaj
Stek kalkonbitarna i fett tills de blivit genomstekta (ca. 400 g kalkonfilé (kyckling går också bra). Skär kalkonen i bitar, ca 2-3 cm stora. Du kanske gillarNyttig bananglass med chokladZucchinilasagne LCHF/PaleoZucchinipasta med vitlöksfrästa räkor, cocktailtomat och spenatFalsk potatissallad med kycklingbiffar (LCHF/Paleo)Fänkålsgratäng med västerbottenost och kalkonbiffar med grönkål 3-4 port. 400 g kalkonfilé (kyckling går också bra)
Vill du så gör en skysås i stekpannan när du stekt färdigt köttet. Sitter ni nu inte på vildsvinsfilé så kan ni naturligtvis byta ut den mot någon annat gott, fläsk, lamm, quorn, kyckling, nöt, kalkon, fisk
Servera med de stekta grönsaker, gurka, tomat och en dillkvist. 300 g grytbitar av kalv, skinka, lamm eller kalkon. 300 g grytbitar av kalv, skinka, lamm eller kalkon