Om man äter dem får man vara medveten om att de är "förklätt godis", kanske något bättre än att äta en Snickers i och med att man får i sig mer protein men ingredienserna är långt ifrån naturliga
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Man kan även använda knäckformar så slipper man klippa/skära godisarna i bitar. Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull, låt koka i ca 5 minuter
Hemgjord daim. 2½ dl ljus sirap. 2½ dl strösocker. 2½ dl vispgrädde. 200 mörk eller ljus choklad. Koka upp alla ingredienserna tillsammans i en kastrull
Jag tänker fortsätta på temat hälsosammare påskgodis. Att göra godis eller steka bananplättar i kokosfett ger också en annorlunda smak än smör – perfekt för den som gillar kokos och också för den som inte tål mjölk eftersom kokosfettet är vegetabiliskt och därmed mjölk- och laktosfritt samt passande för veganer
Förvara sedan godiset i en burk i kylen. Fick ett tips av Annika att testa dettarecept men byta ut de onyttiga ingredienser mot lite nyttigare, så igår ställde jag mig och testade dessa
Hemgjorda Karameller. Här kommer årets andra tips på en hemmagjord julklapp. Att göra karameller är inte så svårt om du gör dem på rätt sätt och dem blir supergoda
Gillar du att göra eget godis till jul. Hej på er allihop,. Om du vill avancera från tidigare års knäck, mozartkulor och annat så kan detta receptet var något att prova
Älskar man zoogodis blir man inte besviken ialla fall, lycka till. Pynta med zoogodisar, dom blir så härligt hårda när dom legat på glassen någon minut