Bak-året 2013 kunder inte ha börjat på ett bättre sätt än med dessa underbara magiska godis bars. Visst är det bra med nyårslöften i hälsans tecken men för att man ska orka hålla igång med träning och nyttig mat tycker jag det krävs avbrott med något syndigt gott och det är precis vad de här är
Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som är i dom. Jag testade att göra egen teaterkonfekt och jag fattar inte att jag inte har gjort dessa tidigare
Doppa/rulla godisarna i strösocker. Detta är lite pilligt men värt allt pyssel för smaken är något helt annat en köpta geléhallon och alla som fått smaka har älskat dem
Jag torkade mina några timmar på kvällen sen lät jag dem torka över natten i ugnen utan värme för att sedan slå på värmen på morgonen tills de torkat helt
Jag har tänkt göra lite olika julgodisar som man bjuda gästerna på. Här kommer en gammal favorit. Det är ju så gott med hemmagjorda chokladtryfflar och sista och äta på jullovet
Smält mörk choklad tillsammans med kokosfett, doppa bollarna och strö över flingsalt eller kör utan. Även om man undviker kolhydrater just nu pga att min mage inte riktigt är överrens med just kollisar så blir man ju ändå sugen på nåt gott ibland