Kålrotsrösti kommer jag absolut att göra igen, riktigt riktigt gott. Ska ni bjuda på maträtten är det med andra ord viktigt att ha mycket vin och rejält med tilltugg att knapra på i väntan på köttet
Enkelt och gott. Serverade häromdagen denna goda ugnsrostade vitlöksås till en fin bit ryggbiff. När jag tillagar rotfrukter i ugnen så använder jag smält äkta smör istället för olivolja el rapsolja
Det blir saftigt och gott och räcker till många. Nyckeln till framgång är att hålla temperaturen. Denna kryddning gjorde verkligen susen på ryggbiffen, som ju ibland kan vara smått trist
Gotttill är också lite grönsallad som ex. Tillsättvin och soja. Servera ryggbiffen med de rostade rotfrukterna och vitlöken på fat, paprikaröran (i skål) samt rödvinsreduktionen i såsskål
Ett glas gott rött vintill och du är hemma. Det är blev snabbt Mirjas (min fru) favorit och perfekt att äta en helgkväll om man vill ha något gott och snabbt
Till detta drack vi ett gott nytt vin. Gott blev det ändå. Händer inte allt för ofta men den funkar faktiskt jättebra även om den där grillkänslan försvinner lite
Det var inte min avsikt, men det smakade fantastiskt gott ändå. Jag lät köttet vila och rörde under tiden ihop en lite dressing med olja, fisksås, chili, vitlök, citronsaft, vinäger, salt och peppar
Förrätten som bestod av en chévretoast med honung har jag aldrig smakat innan men det var så otroligt gott, godaste förrätten som jag har ätit i alla fall, väldigt mättande dock
En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott. Jag är inte så van vid att tillaga kött, för i vår familjen äts det mer fisk eller vegetarisk mat