Jag lät mina stå kvar i eftervärmen iugnen med en grytvante mellan luckan och spisen och sen glömde jag dom där över natten och då var dom perfekta enligtmig, dom släppte lätt från bakplåtspappret och var krispiga på ytan och sega imitten
Ett tips bara, vispa grädden fastare så kommer också marängen att vara krispigare. Härligt god och somrig tårta som passar perfekt nu tillmidsommar eller varför inte på nästa kalas
Medan jag roar mig med Susanne ieftermiddag och kväll ska ni få recept på mer maränger. Jag är hopplös när det gäller att komma i säng och idkaviktig sömn
Vispavitornatill ett skum. Tillsätt socker och ättika, fortsätt vispatill ett fast skum. Sätt ugnen på 100°. Klicka ut 40 maränger på plåtar med bakplåtspapper. Grädda dem i nedre delen av ugnen ca 45 min. Stäng av ugnen och låt marängerna stå kvar minst 1 timiugnen Receptet gäller för 40 st. 4 äggvitor. 2 krm ättiksprit 12%
Vispavitornatill ett skum. Tillsätt socker och ättika, fortsätt vispatill ett fast skum. 4 äggvitor. 12 krm ättiksprit 12%. 1Receptet gäller för 40 st 4 äggvitor 2 dl strösocker 2 krm ättiksprit 12%Gör så här. Sätt ugnen på 100°. Klicka ut 40 maränger på plåtar med bakplåtspapper. Grädda dem i nedre delen av ugnen ca 45 min. Stäng av ugnen och låt marängerna stå kvar minst 1 timiugnen