Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. När sockerblandningen nått sin temperatur, häll ner detta i marängen med en tunn stråle samtidigt som du vispar på maxhastighet med elvispen
Lägg gelatinbladen i kallt vatten en stund. gräddbullarmed lakrits. Första gången jag provar att göra egna gräddbullar men inte den sista för som ni ser behöver jag träna lite på finishen, ha ha
Vi har dessutom hunnit med att göra vårt första julgodis som också står i kylen och gonar till sej, gräddbullarmed chokladkokos har majoren vispat till oss
Häll försiktigt ner gelatinet i smeten under vispning. Blötlägg gelatinbladen i en skål med i kallt vatten i 5 minuter. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en kastrull med 1 dl vatten. Vispa med elvisp i 30 minuter till en pösig och fast smet. 9 st gelatinblad
Jag fick receptet och gick genast hem och gjorde jättegoda gräddbullar som jag pudrade med kakao. Hon var tjock, pratade med linköpings-dialekt och hade ett runt månansikte
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i cirka fem minuter. Så nu vet jag vad jag ska underhålla mig med i kväll när "Trädgårdskampen" är slut på tv
Gräddbullar gjorde jag igår,som jag oxå tog med till fikat hos min mamma. Idealiskt är en assistent med visp eller en elvisp med roterande bunke som då sköter sig själv