Gott och eneklt att göra egna gräddbullar så varför inte testa nu till helgen. Doppa gräddbullarna i chokladen och vrid dom så den överflödiga chokladen rinner av
Idag ska ni få receptet på dessa ljuvliga gräddbullar som jag fått inspiration till från Roy Fares. Jag har haft lite fördomar om gräddbullar att de skulle vara alldeles för tidskrävande och avancerade att göra men tänk va fel jag hade
Här kommer ett recept på Skumtoppar, Gräddbullar eller så kallade Mums mums. Recept. När du är klar är det bara att ställa in dom halvfärdiga Gräddbullarna i frysen i två timmar
Jag ska alldeles strax ta kväll, ska bara dela med mig av ett recept till er här innan. Så ett recept till er var det ju jag tittade in här för, bäst att knappar ner det på direkten
Receptet på det fluffiga skummet hittade jag hos Dansukker, men efter att ha misslyckats efter första gången (skummet blev inte fast) så gjorde jag om tillvägagångssättet
Smält chokladen och doppa gräddbullarna. Kanske för att jag inte följde receptet. Tänkte inte ens på det när jag hittade ett annat, men det blev som sagt inte så bra så nästa gång tar jag receptet från Efter Tio
Jag fick receptet och gick genast hem och gjorde jättegoda gräddbullar som jag pudrade med kakao. Det finns flera recept där man själv väljer botten och så smak på fyllningen så klart
Kanske för att jag inte följde receptet. Smält chokladen och doppa gräddbullarna . Tänkte inte ens på det när jag hittade ett annat, men det blev som sagt inte så bra så nästa gång tar jag receptet från Efter Tio
Kanske för att jag inte följde receptet. Smält chokladen och doppa gräddbullarna. Tänkte inte ens på det när jag hittade ett annat, men det blev som sagt inte så bra så nästa gång tar jag receptet från Efter Tio