Ha ner strösocker, florsocker, äggvita och kallt vatten i en bunke. 4½ dl strösocker. 3/4 dl florsocker. Inte vispa ihop utan vispa i 25 minuter. 4½ dl strösocker. 3/4 dl florsocker
Godkväll. Jag ska alldeles strax ta kväll, ska bara dela med mig av ett recept till er här innan. Tänkte nämligen försöka att föfp några timmars sömn innan jag ska upp och förbereda tårtan som jag ska lämna på vägen till jobbet
Blanda strösocker och vaniljsocker i en skål. Gräddbullar (som jag kallar dom. Tillsätt sockerblandningen, lite i taget, tills du har en fast och glansig marängsmet
Sommar på en tallrik helt enkelt, men utan att behöva dra igång grillen. Inte nog med att den är färgglad, utan den uppfyller dessutom de två andra viktigaste kriterierna när det kommer till vardagsmat
Vi har dessutom hunnit med att göra vårt första julgodis som också står i kylen och gonar till sej, gräddbullar med chokladkokos har majoren vispat till oss