Tar ut kycklingen ur ugnen och häll i gräddsåsen. kycklingfiléer. Putsa kycklingfiléerna vid behov. Parmalindad kycklingfilé med ris och sallad (4 personer). 4 st kycklingfiléer
Förstek kycklingfiléerna (låt dem vara svagt rosa i mitten) och strimla dem i småbitar. Ugnsgratinerade pastarullar med kyckling, soltorkade tomater och spenat i tomatiserad gräddsås1 pkt färska lasagneplattor2 påsar babyspenat (tror de var på ca 100 gram styck) (jag har nu gjort receptet några gånger och sätter mer spenat för varje gång - ca 3-400 gram är nog ganska lagom tycker jag nu)olivolja3-4 vitlöksklyftor1 krm muskotnötca 15 inlagda soltorkade tomater200 gram mascarpone3-400 gram kycklingfilé (jag hade "lårfilé")6-8 skivor gräddostgrovriven parmesanostsalt och pepparGräddsås
Kåldolmar Med GräddsåsBaconlindadKycklingfilé Med Purjolök, Fetaspenat Och Flagad MandelFish And Chips – Friterad Torskfilé Med PaneringFiskgratäng Med Torsk, Grädde, Dill & TomatTorsk Med ÄggsåsTorsk, Vitvinssås Och Pommes Duchesse 2 portioner
Gräddsås. Med kycklingfiléer. Gräddsås. Lägg kycklingfiléerna i en lergryta. Placera purjo, örtkryddor, lagerblad och tunnt skivad vitlök på kycklingfiléerna
Marinerad Kycklingfilé Och Gratäng Med Purjolök Och Fänkål Recept På Pytt I Panna Med Stekt ÄggRecept På Grönsakspaj Med Broccoli, Zucchini Och LökKokt Torsk Och Gräddsås Med PurjolökAjvarbiffar Med Gurksallad Och FullkornspastaRecept På Pannbiff Med Bacon Och Champinjonsås Ingredienser
Häll gräddsåsen över kyckling och squash i gratängformen. Vi hade kycklingfilé över från helgmiddagen, perfekt att omvandla detta till en gräddig gratäng