Tillsätt det kokta riset och stek i ytterligare någon minut under omrörning. 5 dl kallt kokt ris. Så här gör du 30 minuter Skala och hacka lök och vitlök
Tillsätt riset och stek tills det är genomvarmt men grönsakerna fortfarande är spröda. 4 portioner kokt kallt ris. 4 portioner kokt kallt ris 1 dl strimlad purjolök 1 dl fint tärnad paprika i olika färger 2 tsk fint riven färsk ingefära 2 tsk finhackad vitlök 0,5 tsk kinesisk soja salt och malen vitpeppar
Häll riset med grönsakerna i en skål eller på en tallrik och lägg pinjenötterna ovanpå riset. Häll i de frusna grönsakerna och rör om, lägg gärna lock på för att inte råka mosa grönsakerna men ändå få dem mjuka och ej vidbrända
En skål med ris och kryddiga grönsaker, ris och ett stekt ägg med krämig gula. Sätt på riset. Lägg upp ris och grönsaker i portionsskålar (eller på ett stort fat)