Vill ni ha tips på marinader till kött, kyckling och fisk ni kan blanda själva hittar ni det här & här, men idag får ni mina tips på marinader/såser som passar bra till grillade grönsaker från senaste numret av KalmarPosten
en kall fisksåstill gjord av. Servera fisken på en bädd av de varma grönsakerna. Fräs grönsakerna snabbt i varm olja, häll på vatten och buljongtärning och låt koka upp
Vi åt med massa grönsaker/rotfrukter gjorda med laxen i ugn. Fisktill middag och lite minnen. Dagarna går åt till att arbeta och träna, handla och äta middag
haricots verts med chili, sötsur fisk och jasminris, tummen. Många gånger hör man folk klaga på att barnen inte äter ordentligt, äter väldigt ensidigt och framförallt att de inte äter grönsaker
Lägg ned fisken och fänkål låt den sakta koka klar innan potatisen tillsätts. Till grytan. 600 g fisk, skuret i gaffelvänliga bitar. Till grytan600 g fisk, skuret i gaffelvänliga bitar 0,5 fänkål, fint skivad 500 g potatis, tärnad och förkokt 8 körsbärstomater, delad 4 msk örter, ex dill, persilja, sticklök ex 4 msk purjolök, friterad Surdegsbröd
Lägg lök, paprika, vitlök och tomatkross i en mixer och mixa till slät konsistens. Fortsätt med lite tomatsås, hälften av spenaten, hälften av fisken och hälften av salladslöken